Urkuyö ja Aarian joulu

su 3.12.2023 klo 19
Espoon tuomiokirkko


Adam, J. S. Bach, Händel, Telemann ym.
Tuomas Katajala ja Jussi Merikanto

Tuomas Katajala, tenori
Jussi Merikanto, baritoni

Espoon barokin yhtye:
Eero Kiukkonen, trumpetti
Anssi Koskela, viulu
Anna Pohjola, viulu
Riittaliisa Hakulinen, alttoviulu
Pieta Mattila, sello
Lassi Kari, kontrabasso
Laura Vihreäpuu, urut

Urkuyö ja Aarian joulukonsertissa Espoon tuomiokirkossa soivat perinteiset joululaulut tenori Tuomas Katajalan, baritoni Jussi Merikannon ja Espoon barokin yhtyeen tulkitsemina sekä yhteislauluina.

Tuomas Katajala

Urkuyö ja Aaria -festivaalin taiteellisena johtajanakin toimiva tenori Tuomas Katajala tekee kansainvälisesti merkittävää oopperalaulajan uraa maailmalla. Hän on vieraillut oopperarooleissa maailman arvostetuimmilla lavoilla. Kotimaassa Katajala on laulanut säännöllisesti keskeisissä lyyrisen tenorin rooleissa sekä Suomen Kansallisoopperassa että Savonlinnan Oopperajuhlilla.

Jussi Merikanto

Urkuyö ja Aaria -festivaalin toiminnanjohtaja, baritoni Jussi Merikanto on koulutukseltaan Musiikin maisteri ja ammatiltaan oopperalaulaja. Merikanto on työskennellyt kiinnityksellä Suomen Kansallisoopperassa. Hän on esiintynyt myös solistina mm. Savonlinnan oopperajuhlilla ja musiikkifestivaaleilla Suomessa ja ulkomailla.

Liput myynnissä Lippu.fi-myyntipisteissä, puhelinpalvelussa ja verkkokaupassa. Lippuja myydään ovella alkaen klo 18, mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppunmyyty. Paikat ovat numeroimattomat ja ne täytetään saapumisjärjestyksessä.

Peruslippu 35 €
Eläkeläiset, työttömät ja varusmiehet 32 €
Opiskelijat ja alle 18-vuotiaat 15 €
+ tilausmaksut (alk. 1,50 € / tilaus, lippu.fi)