YHDISTYS

Espoon barokki ry kehittää ja tuo esiin korkeatasoista ja monipuolista vanhan musiikin konserttitarjontaa Espoon seudulla. Yhdistyksen toimintaa voi tukea liittymällä yhdistyksen jäseneksi.

Espoon barokki ry perustettiin vuonna 2015. Toiminta käynnistyi leppävaaralaisen Peroba Cafen kahvilakonserteilla, mistä toiminta laajeni nopeasti käsittämään sekä suuria orkesterikonsertteja että intiimejä musiikkihetkiä kirkoissa ja kartanoissa. Yhdistys on onnistunut ottamaan luontevasti oman paikkansa espoolaisessa kulttuurielämässä vakiokuulijoineen.

Yhdistys tekee paljon yhteistyötä paikallisten kulttuuritoimijoiden ja seurakuntien kanssa. Myös mm. Vantaan seurakunnat ja kanttorit ovat löytäneet EB:stä luotettavan yhteistyökumppanin. Espoon barokin muusikoita on kuultu erilaisissa Espoon kaupungin tilaisuuksissa. Perinteeksi ovat muodostuneet kahvilakonsertit Espoo-päivänä.

Yhdistykseltä voi tilata musiikkiesityksiä erilaisiin yksityis- ja yritystilaisuuksiin.

Kuluvan vuoden konserttien järjestämistä ja toimintaa ovat tukeneet Espoon kaupunki ja Konstsamfundet.

Espoon barokki ry on Suomen vanhan musiikin liiton eli Svamulin jäsen. Lue juttu Espoon barokista Svamulin blogista 20.2.2017.
Espoon barokki tuo viihtyvyyttä kotikaupunkiin